Samsung Galaxy A70 ontvangt Android-10 update met Een UI 2.0

0
21

Samsung is bewegen sneller met software updates voor haar toestellen voor Android-10, en de verandering van tempo is verfrissend om te zien vergeleken met hoe langzaam rolde uit de vorige nieuwe Android-versies.

De Galaxy A30 en A50s van vorig jaar hebben al proeven die Android-10 zoetheid, en vandaag de Galaxy A70 is hen mee. Samsung is begonnen met de uitrol van Android-10 voor dit apparaat in de Oekraïne. Zoals gebruikelijk, zullen meer en meer landen om het te zien in de komende dagen en weken.

De update komt over-the-air als een 2.06 GB downloaden, en als je eenmaal hebt geïnstalleerd, zult u met Android-10 met Samsung ‘ s eigen UI 2.0 op de top, evenals de in februari 2020 security patch-niveau. Dat is actueel op het moment, dus props voor Samsung voor het niet afgeven van verouderde security updates net als andere bedrijven.

Volgens een stappenplan gedeeld door Samsung eerder deze release was het de bedoeling om uit te gaan naar de A70 in April, dus het is geweldig om te zien dat het bedrijf beat die door meer dan een maand. Natuurlijk kan het zijn dat de uitrol ook daadwerkelijk te maken naar alle landen van April, maar dit is een goed begin toch.