Samsung Galaxy Z Flip debuteert in India, schepen op 26 februari

0
20

De Galaxy Z Flip lijkt te hebben overschreden Samsung ‘ s verkopen verwachtingen, althans in sommige delen van de wereld, waaronder de verenigde staten. Het valt nog te bezien als het gaat om het beheren om zo succesvol te zijn in India, maar we zullen het spoedig zien.

Vandaag heeft de koreaanse bedrijf officieel haar tweede opvouwbare smartphone in het subcontinent. Net als elders, is er slechts één versie van de Z-Flip, met 8GB RAM-geheugen en 256 gb aan opslagruimte. Het is geprijsd op INR 1,09,999, die nu vertaalt zich in $1,525 €1,422.

Dat betekent dat het duurder is in India dan in de VS, maar goedkoper dan in de EU. Pre-orders voor het apparaat zijn ingesteld om live te gaan op februari 21, en deze beginnen de scheepvaart op 26 februari. Kan je een Galaxy Z Flip van Samsung ‘ s online opslaan en selecteer offline retailers. Het zal beschikbaar zijn in drie kleuren – Spiegel Zwart, Spiegel Paars, en Spiegel Goud.

Als u meer wilt weten over deze intrigerende apparaat, niet te missen onze hands-on review.