Meizu 17 kommer i April med 90Hz skjerm

0
20

Meizu-telefoner er ganske eksotisk, men det betyr ikke at de ikke har sin tilhengerskare. Så de av dere som tålmodig venter for Meizu neste flaggskip, vi har noen gode nyheter og noen dårlige nyheter.

Den dårlige bit er at du kan forvente at telefonen skal komme en gang i April – litt senere enn forventet, mens den gode nyheten er at den såkalte Meizu 17 vil tilby flaggskip-klasse 90Hz OLED-panel. Det er i det minste i henhold til en anerkjent Weibo leakster.
Skjermbilder fra nye Flyme 7 UI

Han delte et par screenshots fra UI antydet at den nye Flyme UI vil være like glatt som MIUI på 90Hz. Det er også tydelig fra skjermbilder at telefonen vil inneholde en FHD – + – skjerm med 1080 x 2206px oppløsning. Og som i tidligere rapporter, en Snapdragon 865 brikkesett skal være bak rattet.