Coronavirus: bensinstasjoner introdusere nye lockdown sikkerhetstiltak | Bilkjøring Nyheter | Ærlig John

0
36

Bensinstasjoner, blant andre viktige forhandlere vil holde åpent under SKIPSFART lockdown – som ble annonsert av Statsminister Boris Johnson i går kveld (mandag 23. Mars). Men nye tiltak har blitt innført.

Supermarkeder og andre matbutikker, helse butikker, apotek, inkludert ikke-dosering apotek, bensinstasjoner, sykkel butikker, hjem og maskinvare butikker, laundrettes og renserier, garasjer, car rentals, dyrebutikker, hjørne butikker, kiosker, postkontorer og banker er inkludert i ‘unntak’ som vil holde åpent i henhold til Offentlige råd.

Drivere er også blitt oppfordret til å bruke hansker når du bruker drivstoff pumper for å bremse ned Coronavirus (Covid-19) utbrudd.

“Bensinpumper er ikke verre enn andre overflater, selv om vi anbefaler folk å bruke hanskene og vask hendene etter bruk dem,” sa en Offentlig Helse-England talsperson.

De beordret til å lukke inkluderer restauranter, kafeer og barer – men, ” levering av mat og takeaway kan fortsatt være i drift.’ Selv om noen kjeder (som McDonalds) har valgt å lukke tross for unntak.

Auksjonen hus, bil utstillingslokaler og campingplasser er også lukke – mindre ” folk bor permanent i caravan parks eller bor i caravan parks som midlertidig abodes hvor deres primære bolig er ikke tilgjengelig.

Bensin Forhandlere Association (PRA) fortalte HonestJohn.co.med norge som det var å implementere flere initiativer på tvers av ulike forhandlere for å beskytte ansatte og kunder. Disse inkluderer klart etasje markører for å sikre 2m mellomrom mens queueing, oppmuntre til bruk av kort som ikke kontanter, noe som gir masse av plast hansker for bunkring og rengjøring av pumpen utløser og omkringliggende områder.

Leder av PRA, Brian Madderson, sa: “Uavhengig bensin-stasjoner er mye mer enn bare fyller drivstoff poeng. Post office fasiliteter, minibank og bil valeting andre fasiliteter er ofte tilgjengelig. Mer enn 70 prosent i STORBRITANNIA har nå god kvalitet symbol bekvemmelighet merkevarer som Spar, Budgens, Bestway, Nisa og Premier.

“Mange er nå som tilbyr et “hjem leveranser’ for faste kunder som har til selv å isolere under Regjeringen råd. Det er viktig at Regjeringen arbeider med bransjen for å sikre at disse uavhengige PFS holde åpent for virksomheten, som de gir en fantastisk service til lokalsamfunn som ligger mer praktisk enn mange supermarkeder.”