Algemene beoordeling van de escalerende economische impact van COVID-19 op beurzen en tentoonstellingen

0
9

Ten minste 134bn euro (USD 145 miljard) van opdrachten die niet gesloten als gebeurtenissen niet plaatsvinden zoals gepland door Q2 2020. 81.6 bm. euro (USD 88.2 miljard) van de totale economische productie zal niet worden gegenereerd in verband met de tentoonstelling van de industrie door het einde van Q2.

googletag.cmd.push(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

PARIJS – UFI, The Global Association of the Exhibition Industry, is het vrijgeven bijgewerkt global nummers die een afspiegeling zijn van de impact die beurs uitstel en annuleringen hebben voor zowel de deelnemende bedrijven als voor de vakbeurs industrie over de hele wereld.

Op basis van UFI-gegevens, orders die exposerende bedrijven niet veilig zal zijn aan 134.2 miljard euro (USD 144.9 miljard) wereldwijd, projecteren op het einde van het tweede kwartaal van 2020. Dit is een stijging van bijna 5 keer het cijfer gerapporteerd vorige week (23 miljard), waarbij rekening is gehouden met annuleringen alleen tot aan het einde van het lopende kwartaal.

“Nu, de marktplaatsen die sectoren vertrouwen op de handel worden gesloten over de hele wereld. Dit is ongekend. Massale sluitingen van de gebeurtenissen in relatie tot COVID-19 hebben nu ook tot Noord-en Zuid-Amerika, wat betekent dat de gehele mondiale beurzen en evenementen industrie is slijpen om een halt toe te roepen”, zegt Kai Hattendorf, OVI Managing Director / CEO.

In verband met de tentoonstelling industrie, €81.6 miljard (USD 88.2 miljard) van de totale economische productie zal niet worden gegenereerd door het einde van Q2. Uitgesplitst naar regio ‘ s, de respectieve totale economische impact die niet worden gegenereerd:

  • Van 21,8 miljard euro (EUR 23,6 miljard) en 378,000 FTE werkgelegenheid voor de regio Azië/Stille oceaan,
  • 28.8 miljard euro (USD 31.1 miljard) en 257,000 FTE banen voor Europa,
  • 29.2 miljard euro (USD 31.6 miljard) en 320,000 FTE werkgelegenheid voor Noord-Amerika.

De ruggengraat van de tentoonstellingen industrie zijn veel micro-en kleine ondernemingen, en het ontbreken van het bedrijfsleven is om deze op onmiddellijke risico van een faillissement. Als de industrie de global trade association, OVI werkt samen met vele nationale verenigingen voor het beveiligen van de overheid en regionale ondersteuning voor de bedrijven die zijn zwaar getroffen. Van Hong Kong naar Denemarken, zijn er verschillende voorbeelden van economische opluchting voor onze industrie. “We doen een oproep aan elke overheid om te zorgen voor de toekomst van onze sector door middel van een dreigend subsidie en krediet programma’ s. Hun investeringen nu zal betalen zeer goed. Wij bouwen en bedienen van de marktplaats en ontmoetingsplaats voor alle sectoren en branches te ontmoeten en zaken te doen na de pandemie – onze industrie biedt de snelste van alle fast tracks op enig economisch herstel”, zegt Hattendorf.

Geen onbekende voor de aanpassing, de tentoonstelling van de locaties over de hele wereld zijn inmiddels bieden hun steun aan de respectieve sectoren gezondheid. “Veel van onze leden zijn het ondersteunen van de emergency respons op de crisis in hun respectievelijke steden, bouwen tijdelijke onderkomens en het installeren van de bedden in het geval de lokale ziekenhuizen zijn niet in staat om te gaan met de vraag. Het is altijd pijnlijk om te zien hoe onze industrie komt samen in moeilijke tijden”, zegt Hattendorf.