Cofton Feestdagen gesloten om klanten in lijn met de Regering advies

0
8

Alle toekomstige gasten zijn op de hoogte van de vakantie-park sluiting. Gasten met vakantie al geboekt worden in de gelegenheid om te omboeken naar een latere datum van hun keuze, wanneer de beperkingen zijn opgeheven.

googletag.cmd.push(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

Volgende van de Minister-call voor alle pubs, clubs en restaurants te sluiten, en in het licht van de extra begeleiding die de mensen moeten blijven in hun primaire huis zoveel mogelijk in acht nemen van sociale distantie – Cofton Vakantie, gelegen in de buurt van Dawlish, heeft de beslissing genomen om haar deuren sluiten voor het publiek en alle niet-essentiële personeel voor de nabije toekomst.

Alle toekomstige gasten zijn op de hoogte van de vakantie-park sluiting. Gasten met vakantie al geboekt worden in de gelegenheid om te omboeken naar een latere datum van hun keuze, wanneer de beperkingen zijn opgeheven. Gasten geboekt voor aankomsten in Maart en April zijn gegeven de mogelijkheid van een volledige terugbetaling of de mogelijkheid om boeken op een later tijdstip.

Helen Scott, Directeur van de multi-award-winnende Cofton Vakantie, verklaarde: “Onze eerste gedachte is voor onze gasten en onze medewerkers. Onze beslissing om te sluiten van het park tot nader order heeft genomen ter bescherming van de gezondheid en het welzijn van de klanten en de mensen met wie we werken. Als een familiebedrijf die is het verstrekken van vakanties is al meer dan 40 jaar het is een zeer trieste dag voor ons, maar de veiligheid komt op de eerste plaats in de strijd tegen Covid-19. We hebben allemaal een rol te spelen bij het keren van het tij tegen deze kwaadaardige virus.”

Helen Scott toegevoegd: “Wij zijn vastbesloten te blijven robuuste tijdens de moeilijke tijden die voor ons liggen, zo dat wanneer de Overheid beperkingen ontspannen, zullen we hier voor het publiek om terug te keren om voor een welverdiende pauze. We zijn van plan om de ondersteuning van al onze medewerkers tijdens de shut-down, en degenen die anders zouden worden ontslagen zullen worden ondersteund in het kader van het Coronavirus Behoud van Baan Regeling, zoals beschreven door de Kanselier van de Rishi Sunak.

“Met de wilde bossen op onze deur, de heide van Dartmoor en de vele kilometers van de stranden in de buurt, we hopen weer bekende gezichten en vrienden wanneer het de juiste tijd is. Samen zullen we ervoor zorgen dat de BRITSE toerisme-industrie blijft sterk.”