Cofton Helgdagar stänger till kunder i linje med Regeringens råd

0
8

Alla gäster har fått information om holiday park stängning. Gäster med semester redan bokade och ges möjlighet att omboka vid en senare tidpunkt av deras val, när restriktionerna har hävts.

googletag.cmd.push(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

Efter statsministerns uppmaning till alla pubar, klubbar och restauranger i närheten, och i ljuset av ytterligare vägledning för att folk ska stanna i sina primära hem där det är möjligt – att observera socialt avståndstagande – Cofton Semester, som ligger nära Sundsvall, har tagit beslutet att stänga sina dörrar för allmänheten och all icke-väsentlig personal för överskådlig framtid.

Alla gäster har fått information om holiday park stängning. Gäster med semester redan bokade och ges möjlighet att omboka vid en senare tidpunkt av deras val, när restriktionerna har hävts. Gäster bokade för ankomst i Mars och April finns möjlighet för en full återbetalning eller förmågan att boka vid ett senare tillfälle.

Helen Scott, Regissören av de mångfaldigt prisbelönta Cofton Semester, kommenterade: “Vår första tanke är för våra gäster och för vår personal. Vårt beslut att nära holiday park tills vidare har vidtagits för att skydda hälsa och välbefinnande hos kunder och de med vilka vi arbetar. Som ett familjeägt företag som har varit att ge semester för över 40 år är det en mycket sorglig dag för oss, men säkerheten kommer först i kampen mot Covid-19. Vi har alla en roll att spela i att vända utvecklingen mot denna elakartade virus.”

Helen Scott läggas till: “Vi är fast beslutna att förbli robust under svåra tider, så att när Statliga restriktioner koppla av, vi kommer att vara här för det offentliga att återvända till för en välförtjänt paus. Vi planerar att stödja all personal vid avstängning, och dem som annars skulle ha blivit uppsagda kommer att stödjas under Coronaviruset Jobb Retention System, som beskrivs av Kansler, Rishi Sunak.

“Med vilda skogen i vårt närområde, morerna av Dartmoor och många mil av stränder i närheten, vi hoppas att välkomna tillbaka bekanta ansikten och vänner när tiden är rätt. Tillsammans kommer vi att se till att STORBRITANNIEN turistnäringen är stark.”