Eastern Airways hold av planlagt ny rute kunngjøringer på Southampton og Belfast

0
7

Eastern Airways vil base opp til fem fly til Southampton som en del av sin ekspansjon planer skifte SKIPSFART regionale tilkobling følgende bortfallet av tilbyr flybe.

googletag.cmd.trykk(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

Eastern Airways har bekreftet Southampton Airport til Dublin er blant syv nye ruter planlagt for kunngjøring over airlines Southampton og Belfast City airport – nettverk, men har holdt tilbake mens Covid-19 restriksjoner topp.

På grunn av den nåværende Covid-19 pandemi og restriksjoner som påvirker reise i STORBRITANNIA og Irland, vil flyselskapet bekrefter sin start dato i grunn-kurs sammen med flere ruter.

Flyselskapet fortsatte med mandag (23. Mars 2020) lanseringen av daglige tjenester fra Southampton til Belfast City, raskt følgende nye ruter den ble lansert i forrige uke, fra den sørlige kysten flyplassen til Manchester, Newcastle og Teesside Internasjonale, supplerer sin mangeårige Leeds Bradford flyreiser. Aberdeen følger på 27 April bringe Southampton nettverk til syv destinasjoner før noen nye kunngjøringer.

Eastern Airways vil base opp til fem fly til Southampton som en del av sin ekspansjon planer skifte SKIPSFART regionale tilkobling følgende bortfallet av tilbyr flybe. Har også nylig lagt til tre fly på Teesside Flyplass med en ytterligere rute tillegg til å legge det denne sommeren, flyselskapet er å jobbe veldig raskt for å sikre store økonomiske sentrene er koblet sammen for å beskytte sysselsetting og velstand.

Roger Hage, Eastern Airways’ General Manager Kommersielle & Operasjoner, sa: “Gitt dagens Covid-19 reduksjoner i travel, vi har holdt tilbake fra å utlyse en rekke rute start datoer på både Southampton og Belfast City som fastsetter disse datoer er ikke mulig i den umiddelbarhet.

“Vi kan bekrefte Southampton-Dublin, er blant syv ruter vi har hatt av å annonsere men når det er et klart syn når tjenester vil gå tilbake til normal, vil vi bekrefte alle ruter og starte datoer for å bidra til regional tilkobling rundt om i STORBRITANNIA er utvidet, spesielt med tanke på dette vil være avgjørende for å STORBRITANNIAS økonomiske oppturen.”

Neil Garwood Administrerende Direktør i Southampton Airport, sa: “Mens vi er i dag i en svært vanskelig tid for luftfart og reiseliv, vi vet at vi vil gå tilbake i tid til normal drift og når vi gjør det er vi takknemlige og glade for at vår voksende samarbeid med Eastern Airways betyr at vi kan levere gode regionale tilkobling, så avgjørende for liv i NORGE.”

Som allerede forklart gitt dagens Covid-19 restriksjoner, en kort sikt redusert timeplan fra 23 Mars til 17. April 2020 har blitt implementert av flyselskapet.

Eastern Airways’ voksende nettverk av nasjonale og internasjonale flyreiser er reserveres på www.easternairways.com med alle billettpriser nå inkludert et minimum av 15kg av gratis innsjekket bagasje og gratis on-board forfriskninger.

Den Humberside Flyplass-baserte flyselskapet tilbyr et nettverk av ruter fra flyplasser, inkludert Aberdeen, Alicante, Anglesey, Belfast City, Birmingham, Cardiff, Dublin, Humberside, Isle of Man, Leeds Bradford, London City, Manchester, Newcastle, Southampton, Teesside Internasjonale og Veken John O’Groats.