Fem må besøke steder i New Zealands South Island

0
11

New Zealands South Island er et sted hvor du kan slappe av og oppleve utrolige mangfold. Fra den gylne solnedganger på fortryllende strender til mange turstier og natur trasé.

googletag.cmd.trykk(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

Med en super hektisk livsstil i dagens verden, er det nødvendig å bryte den monotone rutinen. Det er en god idé å besøke et sted som beroliger og lindrer din sjel slik at når ferien er over, vil du føle deg friskere, full av energi og klar til å ta på utfordringer i arbeidet.

New Zealands South Island er et sted hvor du kan slappe av og oppleve utrolige mangfold. Fra den gylne solnedganger på fortryllende strender til mange turstier og natur trasé. Sør-Øya har et rikt naturskjønne og flotte steder. Hvis du er en lidenskapelig utendørs entusiast, fotturer narkoman, eller naturens lover, det er det perfekte reisemål for deg. Hele øya er full av naturskjønne turstier, fjell utsikt, gylne strender og mye mer.

La oss hjelpe deg gjennom de fem mest utrolige steder å besøke i Sør-Øya. Denne guiden vil gi deg en insider informasjon og verdifull innsikt til å planlegge en uforglemmelig tur. Selv om det kan være svært utfordrende å liste opp noen få steder å besøke i Sør-Øya, og det er utrolig vanskelig å velge.

Her er de fem beste steder å besøke i Sør-Øya:

1. Abel Tasman National Park og Golden Bay
Abel Tasman National Park er et strålende reisemål med vakker kysten spor, levende skog, og en praktfull utsikt over stranden. Det er den ultimate ferie for en utendørs entusiast og fotturer elsker. Hvis du ønsker å nyte en lang tur langs kysten, er dette den ideelle destinasjonen.

Du har for å komme i Motueka til å få tilgang til nasjonalparken og Golden Bay. Det er lurt å være nær byen, som det gir alle nødvendige fasiliteter og restauranter. Abel Tasman National Park er hjem til mange flotte turer. Du kan nyte Abel Tasman Flott Tur, Abel Tasman Spor, eller Gul Punkt gjennom de Kystnære Spor.

Golden Bay er gjemt bort litt lenger, i nærheten av Takaka Hill. Det er et vakkert reisemål med vakker gylne sandstrender og krystallklart vann. Det er det ideelle reisemålet for å krasje etter fotturer lange kyst spor. Vi anbefaler denne destinasjonen for en uforglemmelig fottur i Sør-Øya.

2. Lake Pukaki og Mount Cook
Innstillingen øyne på den vakre Lake Pukaki er utvilsomt en uforglemmelig og surrealistisk opplevelse. Du har kanskje sett det i hundre bilder, men den virkelige leksjon er helt fortryllende. Mount Cook er en annen devastatingly vakker fest for øynene, spesielt på solrike dager. Det er utvilsomt et fantastisk syn å se, og det er en overflod av opplevelser å nyte.

Du kan alltid slappe av og slappe av rundt mens feste øynene på den spektakulære utsikten rundt deg. Eller du kan bruke noen timer på Lake Pukaki, og deretter hodet ut for å utforske Mount Cook nasjonalpark. Den naturskjønne ruten er en fantastisk eventyr. Du ville ikke ønsker å lukke øynene for en eneste sekund.

Du kan hodet ut å vandre i naturen i nasjonalparken, og utforsk Mount Cook og andre nærliggende fjellene. New Zealands høyeste fjell tilbyr noen av de mest stimulerende på foten erfaringer. Hooker Valley Spor kommer sterkt anbefalt med sin vakre utsikt og fantastisk utsikt over det turkise vannet. Vi råder deg sterkt til å utforske Mt John Observatory for å se vakre, stjerneklare himmel på verdens største Mørke Himmelen Reserve.

3. Milford Sound
Fantastisk naturskjønne fosser, og majestetiske fjelltopper fremvoksende ut av dypet av havet. Milford Sound er virkelig en opplevelse som du ikke vil gå glipp av. Det byr på det beste av Sør-Island med en utrolig variasjon av opplevelser. Hvis du har tenkt å kjøre til Milford Sound fra Queenstown, selve stasjonen med å være en uhyre givende opplevelse.

Du kan også ta Fly-Cruise-Fly tur hvis du ønsker å gjøre det til en rask en-dagers tur. Milford Sound er alt om fjelltopper, naturstier, naturskjønne fosser, og fotturer opplevelser. Hvis du ikke er en vandring entusiast, Milford Sound båttur er den perfekte opplevelse for deg. Området er fylt til randen med frodig regnskog, og du har bare å være vitne til den skjønnheten som er Mitre Topp. De stier som fører opp til Stirling og Bowen falls er også sterkt anbefalt.

Båtturer og kajakkpadling er umåtelig populært i Milford Sound. Du kan også utforske Milford Discovery Centre og under vann Observatory for å utforske det marine livet og den sjeldne sort / korall.

4. Larnach Castle, I Dunedin
Hvis du er en historie buff og arkitektur-entusiast, den Larnach Castle bør utvilsomt være på listen din. Det er en fantastisk eksemplar av Viktoriansk arkitektur, og den eneste Slottet i Australasia. Dens arkitektoniske storhet er ytterst fascinerende, og det tilbyr et unikt perspektiv, i regionens historie. Bygget av William Larnach i 1871, og Slottet er en glimrende forspill for å løse den spennende historien til Dunedin.

Slottet gir deg muligheten til å glede med flott utsikt over Otago-Halvøya. Den pittoreske Viktoriansk stil hager tilbyr vidstrakt utsikt over regionen og en unik atmosfære. Sørg for å din tid besøker effektivt å gjøre det for 3 pm høy-te, en givende opplevelse faktisk.

Når du har utforsket Slottet, sørg for å sjekke ut resten som Dunedin har å tilby. I Otago-Halvøya er fylt med naturlig skjønnhet og villmark opplevelser. Vi vil sterkt anbefale deg å gå for en lang kjøretur på Portobello Road til å glede seg i naturskjønne splendors av Otago-Halvøya.

5. Kaikoura
Den pittoreske lille byen av Kaikoura vil ta deg til østkysten, og stjele ditt hjerte med fengslende skjønnhet. Dette sjarmerende liten by som er full av fjell forsvinner ut i elver og topper dukker opp fra havet. Kysten er helt fantastisk med sine lyse grønt vann og forrevne fjell.

Du kan utforske den spektakulære naturen på Sjøsida Kaikoura Fjell og gå på givende fotturer opplevelser. Selve byen har mye å tilby, med sin vakre bakgrunner av feiing fjell utsikt. Strendene er en annen fantastisk eventyr, og du kan nyte enorme mangfold. Sørg for å besøke Ohau Foss spasertur til å glede seg i selskap med nydelige seal unger.

Konklusjon
Sør-Island er et fantastisk eventyr, og det byr på et bredt utvalg av destinasjoner og enorme mangfold. Å velge en destinasjon i Sør-Øya for å besøke kan være utfordrende i og med at øya har mye å tilby. Høyre-mål for du er alltid de som kompliment dine interesser. Fotturer entusiaster og utendørs elskere vil finne hver destinasjon for å være helt ideell for deres smak.

Image Source