Uttalande om ytterligare globala upphävande av G Äventyr turer påverkar April & Maj avgångar

0
8

Alla resenärer bokade och betalade fullt på en tur som avgår mellan den 16 Mars och den 31 Maj 2020 kommer att få en 110% resor kredit på alla bokade tur-och-tjänster, inklusive pre – och post-natt, boende och transfer.

googletag.cmd.push(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

På grund av den fortsatta COVID-19 global pandemi, G Adventures har fattat nödvändiga beslut för att ytterligare avbryta alla turer avgår till och med Maj 31, 2020, med undantag av vår 29: e Maj ” norska Arktis Omfattas resa. Hälsa och säkerhet för våra resenärer och personal är vår främsta prioritet och detta är en nödvändig åtgärd för att skydda våra resenärer och vårt folk vid denna tid.

Alla resenärer bokade och betalade fullt på en tur som avgår mellan den 16 Mars och den 31 Maj 2020 kommer att få en 110% resor kredit på alla bokade tur-och-tjänster, inklusive pre – och post-natt, boende och transporter, för att användas på en tur som avgår upp till två år från utgången av den månad som i sin tur upphängning. Resenärer som ännu inte har fått sin slutliga betalningen kommer att få sina liv insättning höll på filen för att lägga till en framtida tur.

G Adventures är aktivt anmäla alla resenärer om deras tur fjädring och ge råd till resenärer med flyg och bokningar kontakta sitt försäkringsbolag och luft leverantörer direkt för information om ersättning.

G Adventures skulle vilja tacka sin globala gemenskapen av resenärer, agenter och partners runt om i världen för deras engagemang i dessa tider av osäkerhet. Vi tror fortfarande på resor som en kraft för det goda och ser fram emot att återvända till verksamheten så snart det är säkert.