Verklaring met betrekking tot de verdere wereldwijde schorsing van G Adventures tours invloed April & Mei vertrek

0
8

Elke reiziger geboekt en volledig is betaald op een tour met vertrek tussen 16 Maart en 31 Mei 2020 ontvang een 110% reizen krediet op alle geboekte tour diensten, met inbegrip van pre – en post-overnachting en transfers.

googletag.cmd.push(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

Door de aanhoudende COVID-19 wereldwijde pandemie, G Adventures heeft genomen die nodig zijn beslissing om verder te schorten en alle reizen met vertrek tot en met 31 Mei 2020, met uitzondering van onze 29 Mei ‘noorse Arctische Omvatte’ reis. De gezondheid en de veiligheid van onze reizigers en personeel is onze belangrijkste prioriteit en dit is een noodzakelijke maatregel ter bescherming van onze reizigers en onze mensen op dit moment.

Elke reiziger geboekt en volledig is betaald op een tour met vertrek tussen 16 Maart en 31 Mei 2020 ontvang een 110% reizen krediet op alle geboekte tour diensten, met inbegrip van pre – en post-overnachting en transfers worden gebruikt op een tour met vertrek tot twee jaar na het einde van de maand van de tour de schorsing. Reizigers die nog niet hun definitieve betaling zal de levensduur van de storting gehouden op het bestand om te zetten naar een toekomstige tour.

G Adventures is proactief melden van alle reizigers over hun tour schorsing en het adviseren reizigers met het vliegtuig boekingen contact met hun verzekering en lucht aanbieders direct voor meer informatie op schadevergoeding.

G Adventures dankt zijn wereldwijde gemeenschap van reizigers, agenten en partners over de hele wereld voor hun inzet in deze tijden van onzekerheid. Wij geloven nog steeds in reizen als een kracht voor het goede en kijken ernaar uit om terug te keren naar activiteiten zodra het veilig is.