Wheels24.co.za | WATCH | Citroen C3 AirCross och Peugeot Plats är två kompakta Suvar med unika erbjudanden

0
18

I och med 2019, både Peugeot och Citroën lanserade kompakt Suv i den Sydafrikanska marknaden.

För Hyundai, det var den Plats, etta på Citroëns del C3 AirCross. För Citroën, C3 AC: s lokala debut sammanföll med varumärket nystart i SA marknaden efter en nära tre års uppehåll. Även om det kan ta den franska biltillverkaren lite tid att återskapa alla trasiga broar med de Sydafrikanska konsumenterna, bilarna är roliga att köra.

C3 AirCross sortiment består av två modeller, “Känsla” och “Shine”, medan Lokalen har fem modeller att välja mellan. Top-of-the-range modellerna för både Stadsjeepar detaljhandeln för R369 900, medan arenans större utbud gör det möjligt för en post-pris R274 900 kontra Känslan är R345 900.

Både fordon som drivs av tre-och fyrcylindriga bensinmotorer, men Citroën använder en 1,2-liters motor (81kW/205Nm), medan Lokalen är utrustad med en 1,0-liters enhet (88kW/175Nm). Det enda växellåda tillgängliga på Citroën är en automatisk, men Hyundai kan fås med antingen en manuell eller automatisk.