240Hz vise Sharp Aquos Null 2 nå tilgjengelig utenfor Japan, pris avslørt

0
9

Sharp Aquos Null 2 ble lansert i September som den første telefonen i verden med en 240Hz oppdateringsfrekvens for skjermen. Det var i utgangspunktet kun tilgjengelig i Japan, men nå er det også kommer til Taiwan og vi endelig vite hvor mye vil det koste utenfor den unike innenlandske markedet – TWD21,990, som er ca $730/€670.

Skarpe utstyrt Aquos Null 2 med Snapdragon 855 brikkesett, 8 GB RAM og 256 gigabyte med lagringsplass. Displayet er 6.4” i diagonal og bringer en fingeravtrykkleser under OLED-panel, som er beskyttet av Gorilla Glass 6.

Telefonen kan ha imponerende maskinvare, men kameraet avdelingen er underwhelming – en 12MP f/1.7 viktigste shooter, kombinert med en 20MP f/2.4 ultrawide kameraet. Front-mot kamera er bak en vanndråper hakk og er 8MP f/2.4.

Telefonen er annonsert i et partnerskap med en Skarp-sponset esport-team, men kapasiteten på power cell er bare 3,130 mAh, noe som ikke er på langt nær nok for en gaming håndsett som støtter batteri-drenering 240Hz oppdateringsfrekvens, selv om det er ikke mange spill som har støtte for den slags skjermer.