Redmi 10X å ha 30x zoom og OIS; kamera eksempel fra Pro-versjonen kommer

0
11

Den Redmi 10X lagoppstilling vil komme i Kina, 26. Mai. Vi forventer å se tre ulike telefoner, og tilsynelatende minst en av dem vil ha 30x zoom. Dette kan bety ett av kameraene kan være 3x tele, med mindre Redmi har noe annet i ermet.

Den offisielle Redmi side på Weibo felles teaser om 30x zoom og OIS evner av en av kameraene, men det er også åpenbart at det vil være noen AI funksjoner for “kreativ inspirasjon”.

Bortsett fra den fancy bakgrunnsuskarphet og kunstige fargestoffer av noen bilder og natt skudd, vi lurer på hva som er Redmi kommer til å presentere.

I en egen post på Weibo, den produktsjef Thomas Wang åpenbart at du knipser en lang eksponering bilde i løpet av natten vil være en enkel prosedyre med Redmi 10X Pro (ja, det er et Pro innkommende) uten ekstra utstyr som kreves takk til Star track modus.Redmi 10X Pro kamera eksempel

Den utøvende sa at Redmi 10X Pro kan ta et fantastisk bilde med bare ett klikk – det er ikke behov for profesjonelle SPEILREFLEKSKAMERA, manuell justering av ISO, lukker, blender, eller noen form for post-stabling eller fargestoffer. Alt vil bli gjort av chipset til å gi brukerne en enklere måte å “uttrykke sin kreativitet”.

Gitt det er fire flere dager før arrangementet, mer “teasere” som er sannsynlig å komme.