Samsung Galaxy Note 20 påståtte CAD gjør lekkasje med Galaxy S20 Ultra er kameraoppsett

0
28

Et nytt sett med gjengir og en kort video klipp som viser hva som Samsung Galaxy Note20 vil se ut. Den gjengir kommer fra Pigtou i samarbeid med who hevder at disse gjør er basert på tegninger innhentet av utsalgsstedets kilder og ikke konseptuelle. Rapporten nevner noen elementer av gjengi ikke bekreftet på dette tidspunktet.

Enheten (ikke overraskende) ser mye som Samsung Galaxy S20 Ultra. Det ser ut til å ha en lignende kameramodulen til S20 Ultra. Som vanligvis er med Note-serien, Galaxy Note20 har en boxier utseende med mer squarish hjørner.

Enhetene mål er 161.8 x 75.3 x 8,5 mm, noe som er omtrent samme størrelse som Samsung Galaxy Note10+. Dimensjonene på kameramodulen er selv rapporterte også: på 38,1 mm ved 21,9 mm.

Vi regner med å se en enda større Samsung Galaxy Note20+ så vel som bør være interessant. Med de dimensjoner som er nevnt ovenfor (av Note20), rapporten antyder at det kan være 6.7-tommer diagonalt, og gjengir viser displayet er helt flatt. Vi liker ideen om at en Merknad enheten ikke lenger har buede kanter. Det vil gjøre det enklere å bruke S-Pennen med.

S Pen posisjon har endret seg fra høyre til venstre, som er sannsynlig hva Samsung trengte å gjøre for å få alle de fysiske knappene over til høyre side. SIM-skuffen er på toppen av telefonen

Vi er glad for å se / på-knappen kontroller at det skal komme tilbake til høyre side av telefonen, siden Note10 og Note10+ nifs hadde det på venstre side under volumet rocker. Med Note20, vi ser den kraft og volum tastene på høyre (og riktig) side.

Galaxy Note20 og Note20+ er forventet å komme med de samme internals som Galaxy S20 lineup, som kjører enten Snapdragon 865 eller Exynos 990. Galaxy Note20 og Note20+ har tidligere vært ryktet å komme med 4000 og 4500 mAh mAh batterier, henholdsvis.

Samsung Galaxy Note20 er forventet en gang i August under Samsungs bi-årlige Pakket arrangement. Bare denne gangen, kan vi forvente en online-bare lanseringen.