Samsung Galaxy M01 skjematisk lekkasjer med spesifikasjoner og dimensjoner

0
23

En skjematisk inneholder Samsung Galaxy M01 ‘ s spesifikasjoner og dimensjoner har blitt gitt av folk over på Android Ren. Tegningen ser ut til å være noe som du ville finne på en rask start guide eller inne i en instruksjons manual for smartphone, som inneholder noen av enhetens spesifikasjoner og telefonens dimensjoner.

Starter med kameraer, Galaxy M01 vil ha dual-main-kameraer som består av en 13MP-hovedkamera med f/2.2 blenderåpning og en 2MP dybde sensor med f/2,4 blenderåpning. Front-mot kamera er et 5MP skytespill med f/2.2 blenderåpning.

Telefonen vil bli drevet av Snapdragon-439 sammen med 3 gb RAM og 32 gb innebygget lagring. En 4000 mAh batteri vil holde slå på enheten.

Det er en 5.71-tommers skjerm med HD – + – oppløsning (720 x 1560 px), som kommer ut til en 19:9-sideforhold. Så er det mål av telefonen, som måler 146.3 x 70.86 x 9.8 mm. De andre tingene som er nevnt i diagrammet er Dobly Au lyd, Samsung Helse, En UI, og Ansiktet. Hva er interessant om dette diagrammet er at microSD-kortet feltet er oppført som “TBD”.

Vi har to mulige forklaringer på dette: enten skjematisk er en del av et dokument som ikke har blitt gjennomført, eller skjematisk var manipulert. Sistnevnte virker sannsynlig, gitt avvik på oppløsning i tegningen som ikke samsvarer med det vi så fra Google Play-Konsollen lekkasje. De er off (av 20 punkter.

De siste ryktene rapportert at Galaxy M01 kan gå for en lav pris på INR 9.000 (~$118) når det lanseres i India. Både Galaxy M01 og M11 (en del av den samme serien) er forventet å komme i India en gang i begynnelsen av juni.

Kilde