vivo TWS Neo detaljert på vivo hjemmeside sammen med mer gjør

0
30

Etter å erte sin kommende par av TWS øreplugger i forrige uke, vivo har lagt ut alle detaljene i sin TWS Neo øreplugger. Spesifikasjoner og funksjoner har blitt lagt til vivo offisielle nettsted i Kina. Her er hva du kan forvente fra vivo TWS Neo.

Ørepluggene har 14.2 mm drivere og støtte Qualcomm AptX-kodeken for høyere kvalitet streaming. Det er også omtale av noen forskjellige EQ-innstillinger (som vivo kaller ” DeepX’): “Super Bass”, “Lyse Treble”, og “Klar Vokal”.vivo TWS Neo offisielle gjør

Vivo har ikke nevnt mye mer om TWS Neo, og det har en plassholder prisen oppført som CNY 9999, men vi vet at prisen vil være mye mindre enn det. Den vivo TWS (forgjengere) gå for CNY 999 ($139), men vi kunne forvente at TWS Neo være den samme eller lavere enn det. Den TWS Neo kommer i Blå og Hvit.

Vivo vil være å holde et lanseringen i juni 1 hvor det vil si vivo X50-serien, men vi er også ventet at TWS Neo til å gjøre en opptreden på samme arrangement.

•