Ära 30 Lite bekräftat att komma fram på juli 2, som redan ligger på TENAA

0
10

Ära lanserar en stor X10 Max smartphone på juli 2, och idag har vi lärt oss en annan enhet kommer också att ta steget – att Hedra 30 Lite (även känd som Ära 30 Ungdomar). Företaget officiellt bekräftade datum på sin sida, avslöjar förvånande faktum att detta midranger kommer att stödja dubbla 5G-anslutning.

Äran 30 Lite, som vi avslöjade uteslutande tidigare denna månad, kommer att ha tre kameror på baksidan. Det bekräftas av telefonen vara noterat på TENAA under kodnamnet MXW-AN00. Det kommer att ha tre RAM-alternativ – 4 GB, 6 GB eller 8 gb, och tre lager nivåer – 64GB, 128GB och 256GB. Den trio av bakre skyttar är 48MP + 8MP + 2MP, samtidigt som det är en framåtvänd kamera som har en 16MP sensor.


Ära 30 Lite/Ungdomar på TENAA

Andra specifikationer inkluderar en CPU på 2.0 GHz om vad som är sannolikt en del av en Dimensity 800 chipset, en 6,5-tums LCD med Full HD+ – upplösning, och ett batteri med en kapacitet för 3 900 mAh.

Om bilder och specifikationer ser bekant ut, det är för att de är – detta verkar vara Huawei Njuta av 20 Plus (säljs online) eller Huawei Njuta av Z 5G (säljs offline).