Ära X10 Max 5G utgör för vissa händer-på-bilder

0
8

Honor är redo att avslöja sin plus-sized X10 Max 5G den 2 juli och nu har vi några i hand-bilder av behemoth smartphone. Skott bara visa upp baksidan och sidorna på telefonen utan att avslöja stjärnan i showen – sin med 7,09-tums IPS LCD.

Vi kan tydligt se att telefonen kommer att komma med en dual-camera setup som enligt läckta specifikationer kommer att vara rubricerade av en 48MP primära skytten medan den sekundära modul förväntas vara en 2MP djup hjälpare.

Den nya läckan även information om symmetrisk dubbla högtalare på topp och botten samt förekomsten av NFC och ett hörlursuttag. X10 Max kommer att finnas tillgänglig i svart, blå och lila färger och kommer också med en 5 000 mAh-batteri. Det kommer att drivas av Dimensity 800 chipset tillsammans 6/8GB RAM och 128/256 GB inbyggt lagringsutrymme.
Ära X10 Max 5G toppen och botten

Telefonen nyligen dök upp i en Geekbench lista där det lyckats poäng liknande Snapdragon 765G i enda poäng institutionen och något mer i multi-core test. X10 Max 5G förväntas levereras med Android-10 och nr Google Play-Tjänster.