LG Harmoni med Android 4 10, dubbla kamera och presenterade för Cricket Wireless

0
10

LG har släppt en ny prisvärda Android-10 för Cricket Wireless användare – den Harmoni 4. Telefonen är i huvudsak identiskt med LG K40S men med en liten redesign och en nyare version av OS (den K40S kom ut med Android-9).

Telefonen kan bli din för $140 oavsett om du är en ny eller en befintlig kund. För pengarna får du en 6.1” 720p+ display. Telefonen har en stomme av metall och åtgärder 156.2 x 74.2 x 8.6 mm (6.15 x 2.92 x 0,34), väger 173 g (6.1 oz).


LG Harmoni 4 för Cricket Wireless

Android-10 körs på toppen av på octa-core-processor med okänd härkomst (4x 2.0 GHz + 4x 1,5 GHz kärnor). Det finns 3 gb RAM-minne och 32GB inbyggt lagringsutrymme. Observera att endast 18GB av att användaren tillgängliga, så du kanske vill använda microSD-kortplats.

Kameran avdelningen består av en 13 MP primärkameran på baksidan, tillsammans med en 5 MP ultra vidvinkel cam. Bara under dessa två är fingeravtrycksläsaren. På framsidan, en 8 MP kamera liv i en teardrop notch på skärmen. Det finns också en anmälan LEDDE i närheten.


LG Harmoni 4 har en dubbel kamera på baksidan: 13 MP stort + 5 MP ultra wide

LG Harmoni 4 paket en 3500 mAh batteri, som företaget säger att det är bra för upp till 12 timmars taltid. Den laddar via USB-C och det finns ett 3,5 mm hörlursuttag bredvid, fans av trådbundna hörlurar jubla.

Detta är en 4G-telefon med ett enda SIM-kortplatsen. Det finns också Wi-Fi a/b/g/n och Bluetooth-5.0 trådlös anslutning.

Du kan hitta LG Harmoni 4 på Cricket Wireless’ hemsida. Det finns i en enda färg, Titan.