Samsung werkt aan een Galaxy-Vouw Lite voor een lancering in 2021

0
10

Samsung is nu al de verkoop van de Galaxy Vouwen en haar 5G broertje, maar het bedrijf kon starten met een Lite-variant in het begin van 2021. Bronnen van Zuid-Korea rapport de telefoon gaat minder indrukwekkende specificaties, maar een veel beter beheersbare prijs – de nieuwe telefoon zal gaan voor rond KRW1.32 miljoen, dat is ongeveer $1.100 of €975.


Samsung Galaxy Vouw Lite renderen

Een recent uitgelekte renderen tentoongesteld zal het apparaat houden van zijn ratio, maar zal een single punch-hole camera aan de voor/binnenzijde, terwijl er twee schutters aan de buitenkant. Leaksters ook zeggen dat de randen van de nieuwe Vouwen telefoon dunner.

De reden dat we niet op zoek naar een vroegere aankomst is dat Samsung wil zich concentreren op de ontwikkeling van de Galaxy Note20 familie vanwege de achterblijvende prestaties van de Galaxy S20 line-up. De COVID-19-pandemie die zwaar getroffen zijn vlaggenschip, de omzet, terwijl de overbrenging van mid-range en entry-level telefoons zijn langzaam aan het herstellen.