Chrome voor Android is uiteindelijk gaat om een 64-bit app snel

0
21

Verheugen! Chrome voor Android is gaan 64-bit! Maak je geen zorgen, je bent niet lezen van nieuws uit het verleden, dit is eigenlijk een ding dat gebeurt in 2020, en voor sommige reden, niet eerder. Apple ‘ s iOS is volledig 64-bit, toepassingen van derden opgenomen, bijna drie jaar nu, maar de dingen soms veel langer duren om te ontwikkelen in de Android wereld, zelfs als we praten first-party apps die moet dienen als een voorbeeld voor andere ontwikkelaars.

Hoe dan ook, het verplaatsen gebeurt met Chrome release 85, dat is te wijten aan te raken de stabiele kanaal in augustus. Chrome 85 is momenteel in de Dev channel, terwijl Chrome 86 (ook 64-bit) gevonden kan worden door het downloaden van de Chrome Canary app. Dat is, natuurlijk, alleen als je wilt om te leven op de bleeding edge bugginess, als deze pre-release builds soms zijn.

Zo niet, dan kun je gewoon wachten voor Chrome 85 te raken stabiele en dan wordt u gezegend met alle 64-bits goedheid. Als je je afvraagt wat dit is eigenlijk voor u gaat doen in het echte leven, goed, het heeft de potentie om de browser ooit zo iets sneller. In feite, Android Police getest Chrome 83 (dat is 32-bit) en Chrome 85 (64-bits) in de Octane 2.0 benchmark, en de 64-bit app nam de leiding met 16,785 punten ten opzichte van 15,515.

Toegegeven, dat is niet een enorme sprong in de prestaties, en het is ook onmogelijk om te zeggen of het allemaal toe te rekenen aan de overgang naar 64-bit, maar hoe dan ook, dit was veel te laat.

Google is het verplicht dat alle Play Store apps geworden 64-bits per 1 augustus 2021, dus het is goed om te zien dat het bedrijf zich niet te wachten tot de laatste minuut om zulke bewegingen te maken met haar eigen apps.