DxOMark beoordelingen Xiaomi Mi 10 Pro ‘ s selfie camera, scores 84 algemene

0
18

DxOMark heeft geanalyseerd en recensies van de Xiaomi Mi 10 Pro’s selfie camera. Terwijl de belangrijkste camera-instellingen bestaat uit een 108MP belangrijkste camera, een ultra-breed, en dual-tele-camera ‘ s, de selfie shooter is een 20MP sensor (0.9 µn) met f/2.0 diafragma staat om 1080p video-opname met 30 fps.

DxOMark gaf een score van 83, die zet het in het midden van het bereik van de andere smartphones zoals de Galaxy A71 en oudere high-end telefoons, zoals de iPhone XS Max. Sommige van de Mi 10 Pro’s hoge punten van de selfie camera is de geweldige prestaties in gunstige omstandigheden en consistente belichting van gezichten in de meeste omstandigheden.


Xiaomi Mi 10 Pro

Het dynamisch bereik is waar de telefoon mee worstelt. Hoewel het bloot gezichten goed, het kan clip hoogtepunten in taferelen met fel licht. Kleuren aren’t consistent en soms huidtinten zo rood licht lager. Ook al is de lens met vaste focus, biedt het een vrij breed diepte van het veld, dat houdt gezichten acceptabel scherp of you’re nemen van de selfie of zittend op de tafel.

Check out DxOMark’s review van de Xiaomi Mi 10 Pro’s selfie camera, en bekijk onze review van de Mi 10 Pro hier.