Redmi K30 Ultra komen met MediaTek Dimensity en een periscoop selfie camera

0
22

Met dank aan XDA-Developers lid kacskrzbewijsmateriaal gevonden over een nieuwe Redmi apparaat binnen een afstand van enkele regels code in een recente build van MIUI 12. Het toestel in kwestie is de codenaam van cezanne en het rapport bevestigt dit is de “Redmi K30 Ultra”.

Graven verder in de code blijkt dat de telefoon zal hebben vier camera ‘ s op de rug, evenals een pop-up selfie camera. Ita€™s verwacht dat de belangrijkste camera met een 64MP belangrijkste sensor, maar er was geen sprake van de andere camera ‘ s.


Redmi K30 Pro

Het belangrijkste nieuws is dat dit onaangekondigde Redmi apparaat wordt aangedreven door een MediaTek processor. Gezien de 64MP camera, een meer capabele processor zou ideaal zijn voor de afhandeling van de extra camera resolutie en de chipset die past bij het wetsvoorstel is de Dimensity 1000 met 5G ondersteuning.

XDA erkend dat een vorig rapport van Digitale Chat Station melding gemaakt van een nieuwe Redmi apparaat met een 144Hz de vernieuwingsfrequentie van het scherm, Dimensity 1000 chipset, en 64MP Sony IMX686 de sensor van de camera is in de werken – samen met een pop-up selfie camera. Echter, XDA concludeert dat er momenteel geen bewijs is van deze twee rapporten zijn direct gerelateerd.