De Luchthaven van boedapest ‘ s goede baan race om verder te gaan

0
14

Dit jaar is de start-en Landingsbaan zal worden gehouden op zaterdag 19 September 2020 de achtste keer dat de hongaarse gateway de start-en landingsbanen ik zal blij zijn als lopers in plaats van het vliegtuig voor een halve dag.

googletag.cmd.push(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

De jaarlijkse charity race ‘Runway Run’, georganiseerd op de Luchthaven van Boedapest‘s start-en landingsbaan zal worden gehouden voor de achtste keer dit jaar. Baan ik zal afgesloten worden voor de duur van het evenement waar de luchtvaart professionals, sporters, vertegenwoordigers van de toeristische sector zullen deelnemen, ter ondersteuning van goede doelen met alle inschrijfgeld gedoneerd aan de SUHANJ! De stichting en de Anthony Nolan Stichting.

Het coronavirus pandemie heeft een sterke invloed gehad op alle bedrijfstakken, met de luchtvaart wordt bijzonder hard geraakt, maar de Luchthaven van Boedapest acht het van cruciaal belang om te blijven ondersteunen liefdadigheid, zelfs in deze moeilijke periode door het handhaven van de traditie van de jaarlijkse loopwedstrijd, de Baan Uitgevoerd. Het aanpassen van de voorwaarden van de race om te voldoen aan regelgeving en zorgen voor aanbevelingen van kracht zijn, de Luchthaven van Boedapest heeft besloten om niet naar beneden te laten zakken, hetzij de lopers die deelnemen aan de race, jaar na jaar, of de betrokken stichtingen. Inschrijfgeld verzameld op de invitational loopwedstrijd zijn geschonken elk jaar door de exploitant van de luchthaven naar het hongaarse SUHANJ! Foundation, de ondersteuning van de sportieve activiteiten van mensen met een handicap, en de Britse Anthony Nolan stichting, het ondersteunen van de behandeling van leukemie.

Dit jaar is de start-en Landingsbaan zal worden gehouden op zaterdag 19 September 2020 de achtste keer dat de hongaarse gateway de start-en landingsbanen ik zal blij zijn als lopers in plaats van het vliegtuig voor een halve dag. Deelnemers zijn vertegenwoordigers van de luchtvaartsector, teams van grote bedrijven, en de atleten van de SUHANJ! Foundation, evenals een ‘lucky few’ die kunnen dan winnen de kans om deel te nemen aan de wedstrijd via de prijsvraag bekend gemaakt door de luchthaven.

Dr. Rolf Schnitzler, CEO van de Luchthaven van Boedapest onderstreept: “Runway Run is een hoge prioriteit gebeurtenis in het leven van de luchthaven van elk jaar. Dit jaar is het extra bijzonder als deze moeilijke maanden, moeten we elkaar meer dan ooit. De Luchthaven van boedapest, als een verantwoordelijk bedrijf, acht het belangrijk om organisaties te ondersteunen zoals SUHANJ!, dankzij wie we zijn het delen van de vreugde van het doen van sport samen voor vele jaren, en het verenigd koninkrijk op basis van Anthony Nolan stichting ondersteuning van de behandeling van kinderen met leukemie. Samen staan we sterker.”

Naast volwassenen, Runway Run biedt ook de mogelijkheid voor kinderen om te draaien in een unieke omgeving – terwijl de volwassenen hebben de keuze tussen 5k of 10k, kinderen (tussen de leeftijd van zes en 15) in de 1,5 k race op de Baan I.