F. A. S. T. door MCI lanceert vistual consulting

0
13

F. A. S. T. door MCI (Toekomst-proof Vereniging Strategische Transformatie) is een eigen methodologie, die gebaseerd is op de MCI ‘ s ervaring met het uitvoeren van een 50-consulting projecten per jaar in combinatie met hun 30 jaar kennis en expertise van het verstrekken van strategische en management-oplossingen voor verenigingen over de hele wereld.

googletag.cmd.push(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

GENÈVE – MCI, de wereldwijde marktleider in de vereniging oplossingen, vergaderingen, evenementen en conferenties, kondigt de lancering aan van een nieuwe virtuele raadpleging van het product naar de toekomst verenigingen door middel van strategische transformatie – F. A. S. T. door MCI.

Deze revolutionaire 12-week consulting programma is virtueel de strategische planning op een afstand, zodat vereniging leiders te ontvangen gestructureerd advies advies over hoe te herdenken en het verfijnen van hun aanpak relevant blijven in het digitale tijdperk en ook het verbeteren van hun lidstaten en de gemeenschap waarde.

F. A. S. T. door MCI (Toekomst-proof Vereniging Strategische Transformatie) is een eigen methodologie, die gebaseerd is op de MCI ‘ s ervaring met het uitvoeren van een 50-consulting projecten per jaar in combinatie met hun 30 jaar kennis en expertise van het verstrekken van strategische en management-oplossingen voor verenigingen over de hele wereld.

Vereniging leiders zijn uitgenodigd om mee de Toekomst-Readiness Assessment om hen te helpen begrijpen hoe ze hun organisatie klaar is om toegevoegde waarde te bieden en te gedijen in de nieuwe normaal.

De uitkomst van de raadpleging van het programma is een gedetailleerde Transformatie Stappenplan met Must-Win Battles en korte termijn acties die essentieel zijn voor de vereniging om te groeien.

Kern van F. A. S. T. door MCI programma is een Transformatie van de Task Force (TTF). De TTF bestaat uit 12 personen die het vertegenwoordigen van het leiderschap en diversiteit van elke vereniging en gemeenschap. Ze worden ondersteund door MC consultants die een gids van de vereniging door middel van het ontwikkelen van een op maat gemaakt draaiboek voor veerkracht en groei. De getrapte online aanpak kan de TTF bij het beoordelen van een reeks van innovatieve white papers over trends, competenties, betrokkenheid strategieën, nieuwe manieren van werken en data – & AI-gedreven business modellen om hen te helpen prioriteit geven aan innovatie, relevantie en lid van de waarde.

Bovendien, MCI consultants interview innovatieleiders en-enquête leden van de vereniging, klanten en partners uit de industrie volledig integreren van een grondige evaluatie van de behoeften van belanghebbenden, betrokkenheid eisen en financiële essentials.

De vereniging TTF en MCI consultants co-creëren van een op maat transformatie stappenplan waarmee organisaties:

  • Meer betekenisvolle betrokkenheid en waarde voor hun leden en stakeholders
  • Zorgen voor de toekomst-proof en een duurzame groei van de omzet
  • Het handhaven van belang zijn voor hun gemeenschap: de leden, partners, klanten en sponsors

Nikki Walker, Global Vice President Association Management & Consultancy, MCI zegt, “de wereld is aan het verschuiven naar digitale technologie en het betrekken van de verenigingen worden gedwongen om hun strategie te herzien. De wereldwijde COVID-19-epidemie heeft de versnelde dit proces. Vereniging leiders uitdagingen aan te gaan om bij te blijven met de huidige vluchtige, storend en snel veranderende omgeving. Ze worden gedwongen om zich aan te passen aan hun structuur, manier van werken en een business model.

De F. A. S. T. programma converteert jaar van MCI expertise in een drie maanden durende transformatie-programma, dat zorgt ervoor dat de werking en de business modellen van elke vereniging worden digitaal klaar, future-proof en agile”.

Met meer dan 100 internationale accounts in beheer, MCI helpt verenigingen en non-profit organisaties groeien, het verhogen van hun betrokkenheid bij de gemeenschap en digitale aanwezigheid, innoveren, hun evenementen en het verbeteren van hun bedrijfsresultaten. MCI organiseert rond het 5100 vereniging en de conferentie van projecten per jaar en heeft een unieke kennis op het ontwerpen van de relevante markt-gedreven strategieën die het leveren van geïntegreerde oplossingen en zorgen elke vereniging volgt een beproefde route naar succes.