Mer Nissan April Erbjuder | Bilismen Nyheter | Honest John’

0
12

www.nissan-offers.co.uk erbjuder även, förutom att Micra prissänkningar:

Uppgradera från Navara SE till Navara Outlaw för gratis – en besparing på upp till £1,100 exklusive MOMS. Detta innebär att en i-streck 6 CD autochanger, farthållare, regn avkänning vindrutetorkare och dimstrålkastare ingår utan extra kostnad.

Gratis sat nav på 350Z med GT – pack- spara £1,200. Nissans hyllade Birdview™ navigation system kommer att komplettera 240W ljudanläggning från Bose och en bakre parkeringssystem som redan är standard på denna modell.

QASHQAI tillgängliga från £199 i månaden. 36 månader, vilket är 5,9% APR finansiera finns antingen genom hyrköp eller Nissan ‘Inställningar’ personlig kontakt inköp (PCP). Den innovativa nya QASHQAI är tillgängliga från bara £199 per månad för 1,6 Visia medan en extra £40 per månad kommer att flytta dig upp till mid-range Acenta klass. För £279 per månad, kunderna kan välja mellan en rad toppade Tekna med 1,6 bensinmotor eller 2.0 Visia version utrustad med All-Mode 4×4-teknik.

Micra C+C, och OBSERVERA kunder kan också dra nytta av låga priser finans erbjuder med en ränta på endast 5,9% både med Nissan personliga kontrakt köpa plan och med HP ekonomi.

Mer på www.nissan-offers.co.uk