Mer Nissan April Tilbyr | Bilkjøring Nyheter | Ærlig John

0
5

www.nissan-offers.co.uk tilbyr også, i tillegg til Micra pris kutt:

Oppgradere fra Navara SE til Navara Fredløs for gratis – en besparelse på opp til £1,100 eks MVA. Dette betyr at en i-dash 6 CD autochanger, cruise-control, regn sensing vindusviskere og foran tåkelys er alt er inkludert uten ekstra kostnad.

Gratis sat nav på 350Z med GT-pack – for å redde £1,200. Nissan anerkjente Birdview™ navigasjonssystemet utfyller 240 W Bose lydanlegg og bak parkering system som allerede kommer som standard på denne modellen.

QASHQAI er tilgjengelig fra kr 199 i måneden. 36 måneder, 5.9% APR finans tilgjengelige enten gjennom kjøp på avbetaling eller Nissan ‘Preferences’ personlig kontakt kjøpet (PCP). Den innovative nye QASHQAI er tilgjengelig fra kun kr 199, – per måned for 1,6 Visia mens en ekstra £40 per måned vil flytte deg opp til mid-range Acenta klasse. For kr 279, – per måned, kundene kan velge mellom en rekke topping Tekna med 1,6 bensin motor eller 2.0 Visia versjon utstyrt med All-Mode 4×4-teknologi.

Micra C+C og kunder kan også dra nytte av lav pris finance tilbyr med et APR bare 5.9% både med nissans personlige kontrakt kjøpet plan og med HP finance.

Mer www.nissan-offers.co.uk