Permanent Micra Pris Kutt av opp til £1,500 | Bilkjøring Nyheter | Ærlig John

0
5

Nissan www.nissan-offers.co.uk er å redusere prisen på sin hele Micra utvalg av opp til € 1500. Med øyeblikkelig virkning, den entry level Initia nå starter på kun kr 7,495 (var £8,995). Og, dette er ikke en midlertidig forbruker tilbyr enten; dette er den nye på veien pris, slik at selskapet drivere fordel for redusert fra BIK skatt.

* Initia redusert med kr 1500 starter nå fra kr 7495 OTR (3-dørs, 1.2 motoren, manuell)
* Spirita redusert med kr 1200 nå starter fra kr 8795 OTR (3-dørs, 1.2 motoren, manuell)
* Sport redusert med kr 750 starter nå fra kr 9895 OTR (3-dørs, 1.2 motoren, manuell)
* Sport SR redusert med kr 300 starter nå fra kr 10695 OTR (3-dørs, 1.6 motor, manuell)
* Aktiv Luksus redusert med kr 300 starter nå fra kr 10695 OTR (3-dørs 1.4 motor, manuell)

Alt utstyr nivåer på alle karakterene forblir urørt.

Initia fortsatt leveres komplett med sjåfør, passasjer og sidekollisjonspute (passasjer side kan være de-aktiveres), aktive hodestøtter foran, ABS med bremseassistent, ISOFIX barnesete forankringspunkter, sentrallås med anti-kapre funksjonen, elektriske vinduer foran, hele kroppen farget støtfangere foran og bak, bak skyve setet som kan splitte 60:40, elektriske vinduer foran og en vennlig belysning sammen med batteriet på lagre for å bidra til å hindre at batteriet fra å gå lavt på lade.

Kr 1300, – ekstra får Spirita (£8795) som inkluderer klimaanlegg med pollenfilter, en integrert drive datamaskin, en skinnratt med enkel å bruke kontroll knapper for audio og datamaskinen, foran kart leselys bak, høydejusterbart førersete i høyde og lumbale justering, under-sete-lagring, en A4-trekk ut skuffen fra det allerede store glovebox, elektriske speil dør som kroppen farget sammen med dørhåndtak og en 6-høyttaler CD-audio-system.

Sport er en ytterligere £1100 (£9895) som gir sports-stil sitteplasser og støtfangere, 16″ lettmetallfelger, kroppen farget tak og side spoilere, foran tåkelys, restyled girspaken og aluminium look pedaler (manuell bare), mørke fargede lykter og en oversikt integrert 6 bunke CD-auto-veksler audio-system.

Sport SR (£10695) med klimaanlegg og air conditioning, auto lighting, regn sensing vindusviskere, ESP og eksos eksosrøret ferdiggjøreren er kr 800, – og mer enn Sport.

Aktiv Luksus fortsetter å være den samme prisen som Sport SR, men kommer med skinn og oppvarmede forseter pluss gratis metallic lakk i stedet for eksos eksosrøret ferdiggjøreren, aluminium look pedaler, sport girspaken og mørke fargede lykter.

Nye priser fra 1. April 2007. Mer www.nissan-offers.co.uk