Permanent Micra prissänkningar på upp till £1,500 | Bilismen Nyheter | Honest John’

0
7

Nissan www.nissan-offers.co.uk är att sänka priset på hela Micra utbud av upp till £1500. Med omedelbar verkan entry-nivån Initiativ startar nu på bara £7,495 (var £8,995). Och detta är inte en tillfällig konsument har antingen; detta är den nya på vägen pris, så företaget förare förmån för reducerade BIK skatt.

* Initiativ minskat med £1500 nu startar från £7495 OTR (3 dörr, 1.2 motor, manuell)
* Spirita minskas med £1200 nu startar från £8795 OTR (3 dörr, 1.2 motor, manuell)
* Sport minskas med £750 nu startar från £9895 OTR (3 dörr, 1.2 motor, manuell)
* Sport SR minskas med £300 nu startar från £10695 OTR (3 dörr, 1,6 motor, manuell)
* Aktiv Lyx minskas med £300 nu startar från £10695 OTR (3 dörr 1.4 motor, manuell)

All utrustning nivåer på alla kvaliteter förbli orörd.

Initiativ fortfarande levereras komplett med förare, passagerare samt sidokrockkuddar (passagerarsidan kan avaktiveras), aktiva främre nackstöd, ABS med Brake assist, ISOFIX-bilbarnstol fästpunkter, centrallås med anti-kapa-funktionen, framför elektriska fönster, hela kroppen färgade främre och bakre stötfångare, bak, skjutbar sits som man kan dela 60:40, framför elektriska fönster och en vänlig belysningen längs med batteri spara för att hjälpa till att förhindra att batteriet från att gå låg på laddning.

£1300 extra får Spirita (£8795) som inkluderar luftkonditionering med pollen filter, en integrerad enhet dator, en läder ratt med lätt att använda knappar för audio och datorn, framför karta läslampor, förarsätet höjd och ländrygg justering, under-stolen lagring, en A4 dra ut magasinet ur den redan stora glovebox, elektrisk dörr speglar som är bra för kroppen färgade tillsammans med dörrhandtag och 6 högtalare CD-audio system.

Sport är en ytterligare £1100 (£9895) som erbjuder sport-stil säten och stötfångare, 16″ lättmetallfälgar, kroppen färgade tak och sida spoilers, dimstrålkastare, ombyggda växelspaken och aluminium look pedaler (manual), mörkt tonade strålkastare och en instrumentpanel med integrerad 6 stack CD-auto-växlare audio system.

Sport SR (£10695) med klimatreglering och luftkonditionering, automatisk belysning, regn avkänning vindrutetorkare, ESP och avgassystem avgasröret efterbehandlaren är £800 fler än Sport.

Aktiv Lyx fortsätter att vara samma pris som Sporten SR men kommer med läder och uppvärmda framsäten samt gratis metalliclack i stället för avgasröret efterbehandlare, aluminium-look pedaler, sport växelspak och mörkt tonade strålkastare.

Nya priser från och med den 1 April 2007. Mer på www.nissan-offers.co.uk