Turkish Airlines återupptar flygningar från Pulkovo Flygplats till Istanbul och Antalya

0
15

Tjänster mellan Pulkovo Flygplats och turkiska städer kommer att vara upp till fem gånger i veckan.

googletag.cmd.push(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

Turkish Airlines kommer att vara den första utländska bärare att återuppta flygningar mellan St Petersburg Pulkovo Flygplats (Ryssland) och turkiska städer av Istanbul och Antalya. Tjänster till Istanbul kommer att ges med start den 2 augusti 2020. Turkish Airlines flyg från St. Petersburg till Antalya kommer att lanseras den 10 augusti 2020.

Tjänster mellan Pulkovo Flygplats och turkiska städer kommer att vara upp till fem gånger i veckan. Turkish Airlines kommer att utföra flyg till Istanbul på måndagar, onsdagar, torsdagar, fredagar och söndagar. Tjänster till Antalya kommer att finnas på måndagar, onsdagar, fredagar, lördagar och söndagar. De flyg som kommer användas på den bekväma Airbus A321, A330 och Boeing 737-flygplan.

Turkish Airlines flygningar mellan St. Petersburg och Istanbul och Antalya

Rutten

Dagar på operation

Avgångstid*

Ankomsttid*

Istanbul – St. Petersburg

1-345-7

11:20

14:35

St. Petersburg – Istanbul

1-345-7

15:30

18:55

Antalya – St. Petersburg

1-3-567

03:10

07:25

St. Petersburg – Antalya

1-3-567

08:40

12:50

*Lokal tid

I och med 2019, Turkish Airlines, medlem i Star Alliance, som serveras över 198 tusen passagerare i St. Petersburg, som överstiger den siffran 2018 med 16%. Transportören vann LED Tillsammans 2019 Pris från Pulkovo Flygplats för Bästa Utveckling av Turismen.

Pulkovo Flygplats distribuerar en rad åtgärder för att förhindra spridning av COVID-19. En emergency response center opererar på St. Petersburgs flygplats för gemensamt arbete med flygbolag, statlig kontroll-organ, lokala myndigheter på coronaviruset frågor. Terminalen har en särskild märkning vid incheckningsdiskar, säkerhetskontrollerna, sittgrupper för att säkerställa säkert avstånd. Rengöring och desinfektion intensifieras i alla flygplats lokaler inklusive hissar, incheckningsdiskar, informationsdiskar, åtgärder och bussar. Luften i terminalen är renat med desinficering enheter installeras i områden avsedda för passagerare. Hand sanitizers finns i terminalen, automater fylls på regelbundet. Flygplatsen personal är utrustad med skyddsmasker, handskar, antiseptiska våtservetter och geler. Varuautomater med skyddsutrustning för passagerare och besökare är installerade vid ingången till terminalen, i incheckningshallen, inhemska avgångar hall och bagageutlämningen. Masker och handskar finns också på flygplatsen apotek och butiker. Flygplats: s första-hjälpen-station ligger fungerar 24/7.