Turkish Airlines hervat vluchten van de Luchthaven Pulkovo naar Istanbul en Antalya

0
35

Diensten tussen de Luchthaven Pulkovo en turkse steden zal worden verstrekt tot vijf keer per week.

googletag.cmd.push(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

Turkish Airlines zal de eerste buitenlandse luchtvaartmaatschappij te hervatten vluchten tussen St. Petersburg Pulkovo Airport (Rusland) en turkse steden Istanbul en Antalya. De diensten naar Istanbul zal vanaf 2 augustus 2020. Turkish Airlines-vluchten van St. Petersburg naar Antalya zal worden gelanceerd op 10 augustus 2020.

Diensten tussen de Luchthaven Pulkovo en turkse steden zal worden verstrekt tot vijf keer per week. Turkish Airlines zal voeren vluchten naar Istanbul op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zondag. Diensten van Antalya is beschikbaar op maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. De vluchten worden uitgevoerd op de comfortabele Airbus A321, A330, Boeing 737-toestellen.

Turkish Airlines vluchten tussen Sint-Petersburg en Istanbul en Antalya

Route

Dagen van de operatie

Vertrek*

Aankomst tijd*

Istanbul – St. Petersburg

1-345-7

11:20

14:35

St. Petersburg – Istanbul

1-345-7

15:30

18:55

Antalya – St. Petersburg

1-3-567

03:10

07:25

St. Petersburg – Antalya

1-3-567

08:40

12:50

*Plaatselijke tijd

In 2019, Turkish Airlines, lid van de Star Alliance, diende meer dan 198 duizend passagiers in St. Petersburg, meer dan de figuur van 2018 met 16%. De vervoerder won de LED-Samen 2019 Prijs, uitgereikt door Pulkovo Airport voor de Beste Ontwikkeling van het Inkomend Toerisme.

De Luchthaven Pulkovo gebruik van een set van maatregelen om te voorkomen dat de verspreiding van de COVID-19. Een emergency response center werkt in het St. Petersburg luchthaven voor samenwerking met luchtvaartmaatschappijen, staat de controle-instanties, lokale overheden op het coronavirus zaken. De terminal is voorzien van speciale markeringen bij de check-in balies, veiligheidscontroles, een zithoek om te zorgen voor de veilige afstand. De reiniging en desinfectie worden versterkt in alle luchthaven ruimten zoals liften, check-in balies, informatiezuilen, stappen en passagier bussen. De lucht in de terminal wordt gezuiverd met desinfecterende eenheden geïnstalleerd in de gebieden die zijn aangewezen voor de passagiers. Met de Hand ontsmettingsmiddelen zijn beschikbaar in de terminal, de dispensers worden regelmatig aangevuld. De luchthaven van personeel is uitgerust met beschermende maskers, handschoenen, antiseptische doekjes en gels. Automaat met beschermende uitrusting voor passagiers en bezoekers worden geïnstalleerd bij de ingang van de terminal, in de check-in hal, binnenlandse vertrekhal en bagage claim gebied. Maskers en handschoenen zijn ook beschikbaar in de luchthaven van apotheken en winkels. Luchthaven eerste-hulp-station gelegen werkt 24/7.