Waterpas zetten van het toerisme speelveld

0
13

Sommige reizigers zullen uitstellen hun grotere tochten gepland oorspronkelijk in 2020 terug tot en met 2021. Maar ze zullen nog steeds beginnen te plannen en onderzoek die avonturen van tevoren, vooral met flexibele annuleringsvoorwaarden van luchtvaartmaatschappijen, touroperators, cruise lijnen en diverse andere leveranciers.

googletag.cmd.push(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

Wat kan toerisme marketeers doen om te navigeren in het huidige onbekend travel market? DMOs moeten afzonderlijke plannen in twee verschillende emmers. Ze moet zich richten op de korte termijn tactiek plus langere termijn benaderingen om er zeker van te vangen zo veel nieuwe vraag mogelijk. Met alle gekte van het coronavirus pandemie, het is moeilijk te vinden silver linings. Maar één ding weten we dat mensen het leuk om te reizen, zelfs als ze niet kunnen reizen. Ze nog steeds graag om te dromen en plannen. Reizen geeft hen hoop en een mooie afleiding van de spanningen van het dagelijkse leven. Uw bestemming kunt beginnen met de bouw van die nieuwe verbinding met een nieuwe potentiële reizigers, lang voordat ze uw locatie. Emmer #1 omvat het opbouwen van awareness is voor uw bestemming misschien met een gerichte aangesloten TV-campagne. We gewerkt met een Caribische bestemming op een aangesloten TV-programma dat overtrof alle verwachtingen en genoten van een lagere dan de normale concurrerende landschap met vele andere bestemmingen donkerder. Laat potentiële bezoekers virtueel bezoek uw bestemming met uitgebreide route-bouwers of virtual reality content.

Sommige reizigers zullen uitstellen hun grotere tochten gepland oorspronkelijk in 2020 terug tot en met 2021. Maar ze zullen nog steeds beginnen te plannen en onderzoek die avonturen van tevoren, vooral met flexibele annuleringsvoorwaarden van luchtvaartmaatschappijen, touroperators, cruise lijnen en diverse andere leveranciers.

Als mensen beginnen te wagen op vakantie, bestemmingen hebben een kans om het opnieuw uitvinden van zichzelf. Veel mensen kiezen om te voorkomen dat grote groepen mensen en zijn niet gericht op de meest populaire, de grootste steden. Dit schept kansen voor kleinere steden en bestemmingen om te tonen wat hen uniek maakt. Ze hebben een competitief voordeel als ze buiten de gebaande pad of een verborgen juweeltje. Reizigers geïnteresseerd zijn in outdoor avontuur, de stranden, de land-en west-locaties met grote open ruimtes. Stel je voor dat je om te schuilen voor weken in een kleine stedelijke appartement. Nu die mensen staan te popelen om weg te komen met drive vakanties.

DMOs gebruikt om alleen te focussen op de marketing. Deze dagen de beste Bestemmingen zijn de intensivering van en doen van alles en nog wat te helpen hun lokale toeristisch product te kunnen overleven. Ik heb een aantal DMOs handelen meer als een verlengstuk van het kantoor van de burgemeester dan een typische marketing bureau en dat is wat nu nodig is in de industrie. Alle hens aan dek als bestemmingen sluiten, opnieuw alleen te sluiten nogmaals.

Vraag uzelf af hoe u kunt werken met lokale partners om hen in staat om veilig van attracties en dingen om te doen in uw regio. Het bouwen van een outdoor hindernisbaan of het opzetten van een enorme ruimte met wanden en verlichting voor buiten zit, kan het maken van een nieuwe reden voor bezoekers om te komen. Als restaurants aan boord zijn, dan benadrukken dat in uw marketing.

Alles wat je hebt dat is het leuke van 6 meter categorie dient te worden bevorderd meer dan normaal. Een overdekt children ‘ s museum neemt een achterbank die krijgt creatieve en beweegt aantal exposities of activiteiten om een buitenruimte of paviljoen. Emmer #2 manieren om het makkelijker te maken voor bezoekers om te genieten van uw bestemming al tijdens het zetten van hun angsten om te rusten. Natuurlijk is er nog steeds risico om bezoekers te krijgen of de verspreiding van het virus, maar laat ze zien wat je doet om het minimaliseren van het risico is gelijk aan of beter dan hun eigen woonplaats veiligheid protocollen.

Net als de consumenten de voorkeur aan winkelen in een supermarkt met plastic schilden bij de kassa, dus zal de reizigers voorkeur geeft aan zich veiliger voelen als ze bewegen zich over uw bestemming. Als uw lokale partners zijn niet op volle capaciteit anyways, overweeg dan het zetten van de grenzen in plaats van te verminderen voet het verkeer op de overdekte attracties. Dit zal geruststellen bezoekers die op het hek. Zorg ervoor dat het bevorderen van nieuwe inhoud op uw site met nieuwe blogs en sociale media-berichten. Als reizigers die zoeken naar veilige bestemmingen en dingen te doen, ze weet nog niet hun uiteindelijke bestemming. Ze kiezen hun bestemming op basis van hoe veilig de leuke dingen die je bieden werkelijk zijn. Normaal gesproken de meeste mensen zich richten op de top-attracties en bestemmingen. In deze nieuwe omgeving marktaandeel zal worden verplaatst naar plaatsen die normaal niet te zien nieuwe vraag gewoon omdat deze het toerisme marketeers hadden veiliger attracties, bestemmingen en coronavirus bescherming van de procedures.

Ja, we zullen allemaal via deze COVID-19 pandemie, samen als een industrie. Maar wil je niet je bestemming te komen een beetje sneller of beter dan het gemiddelde? Een aantal van deze strategieën in plaats van uw bestemming veiliger en u zult in staat zijn om sneller te herstellen.