WTTC lanceert verzekering richtlijnen voor het Reizen & Toerisme sector

0
16

Aanbevelingen helpen om hun vertrouwen te reizen; Verzekering Richtlijnen steun zal de heropening van Reizen & Toerisme sector.

googletag.cmd.push(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

LONDEN, verenigd koninkrijk – De World Travel & Tourism Council (WTTC) heeft onthuld haar Verzekering Richtlijnen te bouwen wereldwijd het vertrouwen van de consument te helpen stimuleren van de terugkeer van de reis.

De richtlijnen zijn bedoeld om de terugkeer van veilig, gezond en verantwoord reizen en zorgen voor de verzekeringssector is geschikt voor het doel te werken voor reizigers in het ‘nieuwe normaal’ van de COVID-19 wereld.

Verzekering is een essentieel onderdeel van het Reizen & Toerisme ervaring, die de vrede van de geest en risicobeperking voor consumenten, leveranciers en organisaties in de Reis-en Toerisme sector.

Deze nieuwe richtlijnen zijn samengesteld op basis van de input van toonaangevende bedrijven, veel van die werken samen met betrouwbare experts in volksgezondheid en overheden ter ondersteuning van een veilige, gezonde en verantwoorde reizen.

De richtlijnen zijn gericht op de bevordering van consistente normen over alle relevante functies met een toenemende focus op gezondheid en veiligheid, in lijn met wat reizigers nodig hebben en verwachten.

Zij bieden praktische inzichten en richtlijnen rond de verzekering voor de Reizen & Toerisme private sector om ze uit te rusten met de kennis van risico ‘ s, wat de dekking van de verzekering die ze nodig hebben op te letten en hoe te bereiken voor een passende dekking voor hun behoeften.

Gloria Guevara, WTTC President & CEO, zei: “de Verzekering is van vitaal belang voor reizigers rust en het vertrouwen om te reizen en het is nu meer dan ooit belangrijk om het maken van het vertrouwen van consumenten reizen in het ‘nieuwe normaal’ van COVID-19.

“We hebben nauw samengewerkt met de belangrijkste spelers in de reisverzekering industrie om de aanbevelingen om te zorgen voor individuele reizigers, groepen en organisaties kunnen zich veilig voelen en zelfverzekerd genoeg om te reizen, zeker in de kennis die ze hebben van de bescherming die ze nodig hebben.

“De maatregelen zoals geschetst in onze Verzekerings-Richtlijnen moeten helpen richting te reizen verzekeraars om producten te maken die bevatten voor elke onvoorziene nodig bieden zekerheid te stellen reizen om opnieuw te beginnen naar die landen die ontspannen hun grenscontroles en reisbeperkingen.”

Robin Nkel, MSH Nkel Internationale, Reizen Navigator en Novus Gezondheid van de CEO, zei: “Het voortbestaan en de groei van Reizen & Toerisme is het van belang op vele manieren, in het bijzonder voor de mondiale economie en het bevorderen van cross-culturele kennis, het overstijgen van grenzen.

“De COVID-19 wereldwijde pandemie heeft gemaakt overheden, reizigers, en de Reis-en Toerisme-industrie over de hele wereld ervaren, hoe diep geïntegreerd en onderling afhankelijk we zijn op elkaar.

“Verzekering beschermt en ondersteunt de activiteiten van deze stakeholders en speelt dus een belangrijke rol in de succesvolle overgang van de industrie in het ‘nieuwe normaal’. WTTC en de verzekeringen, risk management en reisbijstand leden hebben nauw samengewerkt aan de ontwikkeling van richtlijnen en een FAQ te pakken, aan verzekeringen gerelateerde problemen en overwegingen.

“Deze richtsnoeren worden in een zich ontwikkelend document, en wij zullen aanwezig zijn om vragen te beantwoorden, te helpen en te begeleiden in de industrie in de richting van een succesvolle start.”

Beth Godlin, Voorzitter, Aon Affinity Reizen Praktijk, en lid van de WTTC Task Force zei: “De voordelen van een reisverzekering en Bijstand producten bieden hebben altijd een belangrijk onderdeel geweest van de reiservaring. De huidige wereldwijde pandemie heeft direct getroffen bedrijven in deze industrie, die op hun beurt ontwikkeld manieren waarop deze producten ondersteunen de industrie en de reizigers als we terug naar reizen.

Gedetailleerde besprekingen gevoerd met de belangrijkste stakeholders en organisaties om te zorgen voor een maximale buy-in, de uitlijning en de praktische uitvoering, duidelijke verwachtingen van wat reizigers kunnen ervaren.

WTTC verdeeld in de nieuwe richtsnoeren in vier pijlers met inbegrip van de operationele en personeel paraatheid; te zorgen voor een veilige ervaring; de wederopbouw van het vertrouwen en het vertrouwen, innovatie, en de uitvoering van het inschakelen van beleid.

Hoogtepunten van de aanbevelingen heeft vandaag aangekondigd zijn:
Alle organisaties bieden risk management plannen, met inbegrip van hoe zij zijn gericht op de bestrijding van COVID-19, voor verzekeraars
Organisaties ervoor zorgen dat hun plannen zijn grondige, praktische en eenvoudig te volgen
Alle medewerkers op de hoogte zijn van beschermende maatregelen worden genomen, waaronder verzekeringen dat zal hen bedekken
Verzekeraars om ervoor te zorgen audits identificeren en sluit gaten in en de bron van de juiste partners en leveranciers om te zorgen voor een passende dekking
Verzekeraars maken deken verzekerings-en crisis management dekking om troost te geven aan klanten
Zorg ervoor dat er betere bewustwording van de voorwaarden, de beperkingen, en de dekking grenzen van de verzekering producten/beleid
Verzekeraars bieden een minimale basis van een verplichte dekking voor de risico ‘ s door COVID-19
Informeren reizigers die niet vertrouwd zijn met de risico ‘ s die zij kunnen worden blootgesteld en welke dekking te zoeken
 
WTTC onlangs onthulde haar Veilig Reizen protocollen voor de gastvrijheid, buiten de detailhandel, luchthavens, luchtvaartmaatschappijen, touroperators, congrescentra, evenementen en vergaderingen, die op grote schaal werden onderschreven en gesteund door de top Ceo ‘ s en bedrijfsleiders wereldwijd.

Gesteund door de Verenigde Naties World Tourism Organization (UNWTO), de nieuwe protocollen erkennen, bedrijven en overheden over de hele wereld die hen tot het herbouwen van vertrouwen bij de consument, het stimuleren van de terugkeer van ‘Veilig Reizen’ en het inschakelen van de Reizen & Toerisme sector opnieuw te openen voor het bedrijfsleven.
 
Volgens WTTC 2020 Economisch Effect Rapport, tijdens 2019, Reizen en Toerisme is verantwoordelijk voor een op de 10 banen (330 miljoen in totaal), het maken van een 10.3% bijdrage aan het mondiale BBP en het genereren van een op de vier van alle nieuwe banen.