Wheels24.co.za | Mercedes gjøre u-sving over F1 tilbyr, klar til å signere nye Concorde-Avtalen

0
221

Mercedes for å signere nye F1-avtalen.

Kontrakten ville se Mercedes i F1 til 2026.

Mercedes er en av de dominerende lagene i F1-historien.

For mer bilkjøring historier, gå til www.Wheels24.co.za

Mercedes team sjef Toto Wolff sa på fredag champions hadde forandret deres sinn og var nå klar til å registrere Formel 1 er bindende kommersielle avtalen.

Wolffs intervensjon kommer en uke etter den tyske constructor sa at de ikke ville signere utkast Concorde-Avtalen for å 2021 og utover.

Sett på en video pressekonferanse i den spanske Grand Prix, Mercedes-team sjef foreslo han hadde akseptert at det var umulig for lagene til å være united – og for Mercedes, en pragmatisk og entall tilnærming ville være best.

Wolff sa: “jeg har vært ganske vokal etter møtene som vi hadde i lag, for å si ‘dette er hva vi trenger, og dette er avklaringer som vi trenger for å gå videre’. Men jeg har endret min mening fra Silverstone for den eksakte grunnen til at jeg har fortalt dere før – jeg tror ikke lag noen gang vil bli forenet.

“Alle som prøver å oppnå noe lite tilbud utenfor. Det er en skylde på kultur i media, så vi har besluttet å gå videre med Frihet.”

Følg @Wheels24

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg som deles av Mercedes-AMG F1 (@mercedesamgf1) Aug 8, 2020 kl 12:16am PDT

Å få avklaring

Wolff gjort det klart at han hadde søkt en form for kollektive forhandlinger som ville sikre lagene var samlet, men dette hadde mislyktes. Som et resultat, han hadde begynt å jobbe på ordninger som er utformet for å passe Mercedes alene.

“Jeg har hatt noen veldig konstruktive diskusjoner med Chase (Carey, F1 daglig leder) i løpet av de siste helg, og de fleste av de avklaringer som vi ønsket å oppnå, har vært diskutert… jeg føler vi er på et godt utgangspunkt for å logge Concorde-Avtalen og gå videre.”

Mercedes nektet å undertegne avtalen i forkant av den opprinnelige fristen på August 13, men det er sannsynlig å gjøre det før August 18, utvidet frist dato.

Hvis ikke, er det en endelig frist til 31. August.

Avtalen er oppkalt etter Place de la Concorde i Paris, der den første avtalen mellom lagene, sport og sin kjennelse kroppen var ferdig i 1981 – er en kommersiell kontrakt som binder team sport i fem år fra 2021-26.

HOLDE seg OPPDATERT på de nyeste Hjul nyheter ved å abonnere på vårt GRATIS nyhetsbrev.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg som deles av Mercedes-AMG F1 (@mercedesamgf1) Aug 7, 2020 på 6:56am PDT

Er du misfornøyd med klausuler

Mercedes har forklart at de var misfornøyd med flere klausuler som hadde blitt godtatt av de fleste av de andre lagene, slik at Ferrari for å få mer penger premie fordi de er den lengste-servering og mest historiske team og gi den italienske antrekk en rett til å nedlegge veto regel endringer.

Wolff sa på Silverstone at Mercedes hadde “ikke har blitt behandlet som om de skulle ha vært”, og legger til at lagene var “opp ræva” av Liberty Media i det offentlige, men mindre medgjørlig i det private.

Han forklarte: “Hva frustrert meg var at vi som lag, er ikke i stand til virkelig å bli med opp for å ha et felles ståsted. Ikke på en måte som går mot Frihet eller FOM (Formula One Management), ikke i det hele tatt, men vi har i disse møtene og alle synes å være interessert i de samme presiseringer og samme type av mark-up for kontrakter som er nødvendig.

“Så forlater vi møter, og på luft, jeg kan høre meninger som avviker svært mye fra det som ble sagt i møtet. Det er en viss frustrasjon. Jeg vet ikke hvorfor det skjer. Jeg har avklart min posisjon svært tydelig med de som jeg tror plukke opp telefonen umiddelbart etter at møtet er ferdig.

“Jeg har kommet til et punkt som, hvis vi ikke er i stand til oss, som lag, for å ha en felles stand-punkt for fordelene av lagene, så vi må gå tilbake og har vår egen.”

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg som deles av Mercedes-AMG F1 (@mercedesamgf1) Aug 4, 2020 på 6:09am PDT