Wheels24.co.za | WATCH | Klaar voor Oostenrijk! Brad Binder op zoek naar een andere sterke resultaat bij KTM ‘ s home race

0
275

Voor meer autorijden verhalen, ga naar www.Wheels24.co.za

Vers van zijn eerste MotoGP overwinning afgelopen zondag, Brad Binder zal worden op zoek naar herhaal de prestatie op deze komende zondag de Oostenrijkse GP.

Binder werd de eerste Zuid-Afrikaanse staan op de top van een MotoGP podium toen hij briljant vond de overwinning in Brno in de tsjechische Republiek. De overwinning schoot hem tot de vijfde plaats in de ruiter op het kampioenschap met 28 punten, slechts 31 achter de leider Fabio Quartararo. Met 12 van de 15 races van dit seizoen nog, Binder kan zich vinden in het kampioenschap snel op zijn huidige tempo.

De Oostenrijkse GP is Binder-KTM team een thuiswedstrijd, en hij zal op zoek te geven aan het team iets te vieren dan voor de tweede week op een rij. Bekijk hieronder de video als Bindmiddel bespreekt leven na de registratie van zijn eerste overwinning, de vooruitzichten van het racen op de KTM ‘ s home ras, en zijn boodschap van dank aan zijn supporters terug naar huis.

Samengesteld door: Raymond Charlen