Wheels24.co.za | WATCH | Klar til Østerrike! Brad Perm på jakt etter en annen sterk resultat på KTM ‘ s home rase

0
269

For mer bilkjøring historier, gå til www.Wheels24.co.za

Frisk av sin første MotoGP vinne denne siste søndag, Brad Bindemiddel vil være ute etter å gjenta bragden på førstkommende søndag er Østerrikske GP.

Permen ble den første Sør-Afrikanske å stå på toppen av en MotoGP-pallen da han briljant tok seieren på Brno i tsjekkia. Win skjøt ham opp til femte i den rider ‘ s championship med 28 poeng, bare 31 bak lederen Fabio Quartararo. Med 12 av 15 løp denne sesongen igjen, Perm kunne finne seg i championship snart på hans nåværende tempo.

Den Østerrikske GP er Perm er KTM team hjem rase, og han vil være ute etter å gi laget noe å feire over for andre uke på rad. Se videoen nedenfor som Bindemiddel beskriver livet etter å ha registrert sitt første seier utsiktene til racing på KTM ‘ s home rase, og hans budskap takket være hans støttespillere hjemme.

Utarbeidet av: Raymond Charlen